Lezen is natuurlijk hartstikke leuk, maar al is je boodschap nog zo boeiend, er is één heel belangrijk element dat tekst mist: emotie! Een ideale mix van informatie, entertainment en oprechte emotie is wat video zo’n krachtig en effectief medium maakt. Je bent ambitieus, een “mensen-mens” en houdt van een persoonlijke aanpak? Met jouw eigen video laat je dat aan je doelgroep zien! Ook jouw doelgroep is steeds meer gericht op videocontent om snel aan informatie te komen. Ik denk graag met je mee om jouw product, boodschap of dienst helder in beeld te krijgen. Uiteraard is futureproof 4K resolutie ook mogelijk! Ook een bedrijfsvideo laten maken? Maak vandaag nog een afspraak.

Onder de noemer DreamLaB maken wij de Dream Talk Show, een serie interviews met ondernemers die hun ondernemen vanuit hun hart en zo het leven gecreëerd hebben dat het beste bij hen past. Als je doet wat jou gelukkig maakt, dan ben je daar vaak ook heel goed in. Iets waar ik zelf naar streef met het maken van mooie video’s als deze. We namen het interview van anderhalf uur op met drie camera’s, LED-lampen en draadloze microfoons. Het beeld- en geluidsmateriaal heb ik samengevoegd en gemonteerd tot vier losse video’s van ongeveer een kwartier. Kleurcorrectie en grafische vormgeving van het logo en andere beeldelementen zijn ook van mijn hand.


Registratie van het eindexamenconcert van Berit Arzoni die een ode aan Adele bracht. Hier komen twee van mijn grote passies samen; fotografie / video en muziek. Met twee 4K camera’s maakten we een prachtige concertregistratie die de sfeer van de avond perfect weergeeft. Dankzij een directe connectie vanuit het mengpaneel kon ik de hoogst mogelijke geluidskwaliteit garanderen. Ik mixte het geluid uit het mengpaneel met geluid uit de zaal. Gecombineerd met mijn montage van de haarscherpe beelden van beide camera’s ontstond een eersterangs concertbeleving.

Wil je ook een concert of optreden laten opnemen? Ik bespreek graag de mogelijkheden met je.


Om de crowdfunding voor de 7Senses challenges rond te krijgen, maakten wij een drietal crowdfundingvideo’s. We stelden de initiatiefnemers op hun gemak, zodat ze zelfverzekerd hun verhaal konden doen. Dyve Media nam de rol van toeschouwer aan en stelde de juiste vragen om antwoorden te krijgen op belangrijke vragen die je als kijker beantwoord wilt hebben. We interviewden de directeur van de Triodos Foundation en de oprichter van 7Senses om het verhaal te onderbouwen. Deze drie elementen monteerden we tot krachtige video’s waardoor de challenges uiteindelijk succesvol van start konden gaan.

Heb jij ook een tof idee voor een crowdfundingproject? Laat het me weten! Video is de uitgelezen manier om jouw doelgroep te overtuigen van je belangrijke boodschap.


“In 2030 wordt jouw werk uitgevoerd door een robot. Het bedrijfsleven verandert sneller dan ooit: werk en privé lopen steeds meer door elkaar en technologische innovaties nemen werk uit handen”. Automatisering, robots en het internet zorgen voor enorme veranderingen in onze maatschappij. Een opdracht die mij op het lijf geschreven is omdat ik sterk geloof in een toekomst waarin ondernemingen compleet anders zullen werken en we onszelf meer als bedrijf zullen gaan zien. Hoe bereiden we de maatschappij daarop voor? Het Fieldlab Sociale Innovatie kwam in Amsterdam bij elkaar om hierover te praten. Wij maakten onderstaande video waarin we hen interviewen over de noodzaak om de maatschappij voor te bereiden op ingrijpende veranderingen op gebied van zowel werk als privé en alles daartussenin.


Voor het project ‘Utrecht In The Circle’ produceerde ik een crowdfundingsvideo. Deze video hielp mee aan de realisatie van het project. Ik ontwierp hiervoor een logo in rood en wit, de kleuren van de stad Utrecht. Daarnaast maakte in een mooi baliedisplay waarin de ronde ansichtkaarten en Virtual Reality-brillen op de toonbank van vijf winkels in Utrecht verkocht werden. Om het project te promoten, gingen we een paar maanden later de straat op om mensen hun reactie te vragen op Utrecht in Virtual Reality. Ook die video (hieronder) heb ik opgenomen en gemonteerd en tevens vertaald naar het Engels en ondertiteld. De video werd bijvoorbeeld afgespeeld bij boekhandel Sjofar.


Play, Discover, Innovate. Een slogan die ik bedacht voor het Permanent Future Lab. Ook onderstaande huisstijl is door mij ontworpen. De huisstijl heb ik doorgetrokken naar de video’s die ik samen met het Permanent Future Lab maakte. Mijn nerd-hart gaat sneller kloppen bij het zien van alle technologische speeltjes die voorbij komen in de reeks die we gemaakt hebben, waarbij ik de camera bedien en zorg voor een heldere geluidsopname. Ook het monteren van iedere aflevering is telkens een feest om te doen. Samen met Samir Lahiri, één van de initiatiefnemers van het Permanent Future Lab in Utrecht, gingen we op pad naar Amsterdam voor de Permanent Betadag. Drones, VR en “life hacking”, de toekomst is begonnen.